Gids Voor Diabetes Voeding – Dieet Advies Voor Diabetes Voeding – Voeding

Gids Voor Diabetes Voeding Dieet Advies Voor Diabetes Voeding

Artikel werd gepost door de beheerder, voor het onderwerp: Voeding

Voeding > Gids Voor Diabetes Voeding Er zijn twee hoofdtypen van diabetes en ze zijn: type 1 diabetes, die meestal insuline ontstaat wanneer het lichaam niet kan produceren en kan glucose te voorzien van de energie voor het zelfde. Type 2 diabetes ontstaat wanneer het lichaam niet kan gebruiken ze insuline in het lichaam.

Diabetes voeding is erg belangrijk omdat de ziekte kan gemakkelijk schakelen fatale en beschadiging van nieren en / of hartfalen. Hier zijn een paar suggesties, die kunnen helpen bij het verbeteren van uw huidige gezondheidstoestand en leef je leven zo normaal mogelijk onder de omstandigheden.

Diabetes voeding is vooral gericht rond niet-zetmeelrijk voedsel, groente en fruit en veel vezels zoals spinazie, broccoli of sperziebonen, samen met uw gewone maaltijden. Volle granen is nog een ander item opgenomen in de diabetes voeding samen met bruine rijst, pasta, linzen, vis paar keer per week en mager vlees.

Diabetes voeding zal afhangen van persoon tot persoon en daarom is het aangeraden om geen beginnen zonder overleg met uw arts of diëtist eerste. Diabetes voeding werkt nog beter voor de gezondheid zorgen ervoor dat uw goed als je ook een oefening in uw dagelijkse routine en zoals een half uur per dag wandelen of iets lichts gedaan in het comfort van uw huis.

Het is belangrijk om je gewicht onder controle te houden wanneer u lijdt aan suikerziekte als andere complicatie kan creëren fatale gevolgen voor hetzelfde.

Als u al gediagnosticeerd met diabetes, heeft uw arts waarschijnlijk gezegd dat je moet oppassen aandacht te besteden aan voeding en dieet als onderdeel van uw behandeling programma. Voeding experts zeggen dat er geen een dieet voor diabetes, maar mensen met diabetes moeten volgen de voeding richtsnoeren in de voedingspiramide, terwijl bijzondere aandacht voor de inname van koolhydraten. Mensen met diabetes moeten ook eten, ongeveer dezelfde hoeveelheid voedsel op hetzelfde tijdstip iedere dag te houden de bloedsuikerspiegel stabiel.

Aan de slag met voeding Behandeling

Als je nog nooit hebt geprobeerd om een ​​gezonde, uitgebalanceerde voeding voor uw diabetes diagnose eten, kan het moeilijk zijn om te weten waar u aan de slag. Probeer deze tips van de American Dietetic Association:

Eet meer zetmeel zoals brood, granen en zetmeelhoudende groente. Doel voor zes porties per dag of meer. Bijvoorbeeld, hebben koude ontbijtgranen met magere melk of een bagel met een theelepel jam voor het ontbijt. Een ander zetmeel-toe te voegen strategie is om gekookte zwarte bonen, maïs of kikkererwten bonen toe te voegen aan salades of ovenschotels.

Eet vijf groenten en fruit per dag. Neem een stuk fruit of twee als snack, of voeg groenten naar Chili, wokgerechten of stoofpotjes. U kunt ook pack rauwe groenten voor de lunch of als tussendoortje.

Eten suikers en snoep met mate. Vermeld uw favoriete snoep in uw dieet of twee keer per week bij de meeste. Split een dessert om je zoet te voldoen, terwijl het verminderen van de suiker, vet en calorieën.

Oplosbare vezels zijn voornamelijk te vinden in fruit, groenten en sommige zaden, en zijn vooral goed voor mensen met diabetes omdat ze helpen om te vertragen of de opname van glucose te verminderen van de darmen. Peulvruchten, zoals gekookte bonen, behoren tot de hoogste oplosbare vezels voedingsmiddelen. Andere vezel-bevattende voedingsmiddelen, zoals wortelen, hebben ook een positief effect op de bloedsuikerspiegel. Onoplosbare vezels, gevonden in zemelen, hele granen en noten, fungeren als intestinale wassers met het schoonmaken van de lagere maag-darmkanaal.

Na een diagnose diabetes, overweeg dan het zien van een diëtist en het ontwikkelen van een maaltijd van plan om te beginnen. Rekening houdend met uw levensstijl, uw medicatie, uw gewicht en eventuele medische omstandigheden je kan hebben in aanvulling op diabetes en als je favoriete voedsel, zal de diëtist u helpen een dieet dat wordt voorkomen dat complicaties van diabetes en geef je nog het plezier dat je heb altijd al in het eten.

Het bereiken en handhaven van een gezond gewicht is belangrijk voor iedereen met diabetes. Gewicht onder controle is uiterst belangrijk in de behandeling van type 2 diabetes, omdat extra vet maakt het moeilijk voor mensen met type 2 diabetes te maken en gebruiken hun eigen insuline. Als u te zwaar bent, maar verloor slechts 10 tot 20 pond kan uw bloedglucose onder controle te verbeteren zo veel dat je kunt stoppen met het innemen of te verminderen uw medicatie.

Als u rookt en zijn gediagnosticeerd met diabetes, zal uw arts u aanraden om te stoppen omdat het roken maakt problemen die worden veroorzaakt door diabetes erger. Mensen met diabetes kunnen ervaren bloedstroom problemen in de benen en voeten, die soms kunnen leiden tot amputatie. Roken kan de bloedstroom nog meer. Roken kan impotentie bij mannen ook verergeren, want een hoog niveau van LDL-cholesterol (de slechte vorm van cholesterol), en kan het risico van een hartaanval en beroerte verhogen. Als je diabetes hebt en je rookt, moet je om te stoppen.

Hoewel alcohol in kleine hoeveelheden kunnen passen in uw maaltijd plan zijn als uw bloedsuiker is goed onder controle, het drinken van alcohol op een lege maag kan een lage bloedsuiker veroorzaken. Alcohol kan bijdragen aan de complicaties van diabetes, dus raadpleeg dan uw arts hoeveel alcohol kan worden opgenomen in uw maaltijd plan en vervolgens vast te houden.

Als u al gediagnosticeerd met diabetes, kan je een heleboel veranderingen in levensstijl te maken. Betekent dit dat je moet opgeven suiker, vet en koolhydraten altijd?

Breekt het lichaam verschillende soorten voedingsmiddelen tegen verschillende tarieven. Koolhydraten (of het nu aardappelen of tafelsuiker) meestal uit vijf minuten duren tot drie uur te verteren, terwijl eiwitten duurt drie tot zes uur en vet kunnen acht of meer uur. Dat is waarom verschillende voedingsmiddelen verschillende effecten op de bloedsuikerspiegel, zoals waarom ijs (hoger in vet) verhoogt de bloedsuikerspiegel langzamer dan aardappelen. Maar mensen met diabetes hebben niet altijd tot desserts en snoepjes af te zien. Ze moeten gewoon worden zeker niet tot matige hoeveelheden meer te eten dan een keer of twee keer per week.

Om de controle koolhydraten, probeer dan een techniek genaamd koolhydraten tellen. Koolhydraten tellen betekent het tellen van het totale aantal gram koolhydraten je moet eten op een maaltijd of snack geplande tijd op basis van uw medicatie en lichaamsbeweging. Dan kun je kiezen hoe je die koolhydraten behoeften te voldoen. U zult waarschijnlijk gebruik maken van een koolhydraten tellen boek, die je kunt krijgen bij een supermarkt of boekhandel. Als je wilt leren hoe u koolhydraten nauwkeurig te tellen, maak dan een afspraak met een diëtist of een zorgverlener.

Omdat mensen met diabetes lopen een groter risico op hartproblemen, is het vaak aanbevolen dat ze dik onder de 30 procent van de totale dagelijkse calorieën te beperken door het eten van minder vet en algehele minder verzadigd vet. Ze moeten ook cholesterol te kijken, kleinere porties mager vlees, gevogelte en vis, en lage of niet-vette zuivelproducten te kiezen. Omdat eiwitrijke diëten zoals het Atkins-dieet hoog in vet, zijn ze meestal niet aangeraden voor mensen met diabetes.

Vergeet niet dat het zal een tijdje om te leren hoe aan te passen aan de veranderingen in uw dieet en levensstijl na een diagnose diabetes te nemen. Met de praktijk en helpen, kunt u een bevredigend dieet en houd je bloedsuikerspiegel onder controle is, ook.

Het controleren van uw dagelijkse bloedsuikerspiegel zo vaak als je je voelt is vereist belangrijkste is wanneer je dus diabetes en kunt u uw diabetes onder controle voeding ook. Suikerziekte kan onder controle worden gehouden en ook u kunt schoonheid leiden een gezond en normaal leven profiteert van haar en plezier als je begrijpt u de ziekte te maken en alle inspanningen om de zelfde te ontvangen in de best mogelijke manier.

Neem contact op met uw arts voor een diabetes voeding plan en / of uw diëtist die zullen blij zijn om te assisteren en helpen u met het zelfde. Hoe eerder u inzicht in uw ziekte beter zal zijn voor jou en je lichaam.

Sportvoeding Voor Vrouwen Anti-oxidanten, Vrije Radicalen, Voeding En Sport >>

Meest populaire artikelen in laatste zeven dagen: Gezonde Voeding Voor Vrouwen

Gezonde Voeding Te Maken Gezonde Mensen

7 Bewezen Inositol Voordelen Die U Nodig Hebt En Waarom U Ze Nodig Hebt

Hoe Je Het Beste Visolie Supplement Kiezen Voor Uw Gezondheid

Hoe Je Het Beste Eiwit Supplement Kiezen

Anti-oxidanten, Vrije Radicalen, Voeding En Sport

Natuurlijke Gezondheid Supplementen Zijn De Beste Keuze

Omega-3 Visolie: Wat Is Het, En Wat Zijn De Voordelen?

Met Behulp Van Een Optimale Sportvoeding

Gezond Eten Tips Die U Moet Volgen

Tot Vaststelling Van Een Gezond Dieet

Stand Houden Van Gezonde Eetgewoonten Op Feestdagen

Be the first to comment on "Gids Voor Diabetes Voeding – Dieet Advies Voor Diabetes Voeding – Voeding"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*