Een Bigbag is de ideale oplossing voor het vervoer van zand!

Wij produceren en leveren Bigbags van top kwaliteit, uit eigen voorraad

Al meer dan 90 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren en leveren van flexibele verpakkingsmaterialen. Wij leveren bijvoorbeeld containerliners, antiworteldoek, wikkelfolie en netverpakkingen. Wilt u steen, grind of zand vervoeren, dan is de Bigbag een handige oplossing.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit bedrijven in de industrie en de agro- en bouwsector. Zowel in Nederland als daarbuiten. Onze kantoren zijn dan ook verspreid over strategisch gelegen steden binnen en buiten Europa. Zo kunt u dus ook voor uw internationale business bij ons terecht. Of voor een vrijblijvende offerte. Heel eenvoudig aan te vragen via onze website!

De Bigbag voor zand, steen en zelfs bouwafval. Niet kapot te krijgen!

De uit sterk geweven polypropyleen Bigbag, ook wel de FIBC genoemd, is voor zand, aarde, grind, steen en zelfs bouwafval een geschikte vervoersoplossing. Wij leveren dit product met één twee of vier punten. Met of zonder vul- en losslurven en met of zonder liners.

Deze zakken zijn met speciale apparatuur snel te vullen, zijn gemaakt van top kwaliteit en worden aan u tegen zeer scherpe prijzen geleverd. Direct uit eigen voorraad! Overigens wordt deze kwaliteit op een objectieve en onafhankelijke manier getoetst. Onze organisatie is immers meervoudig ISO gecertificeerd. U leest er op onze website meer over.

U vraagt, wij verpakken!

Zakkencentrale is sterk in flexibele verpakkingsoplossingen. De Bigbag voor producten als zand is er daar één van. Maar daarnaast hebben we bijvoorbeeld duizenden meters bodembedekking geleverd aan De Nederlandse Deltawerken. Of wat te denken van zakken die beter bestendig zijn tegen ultraviolette straling. Niet mis, toch? Heeft u ook een verpakkingsvraagstuk? Wij lossen het graag voor u op! Bel voor meer informatie naar +31 (0)10 – 437 00 55 of gebruik ons contactformulier!

Be the first to comment on "Een Bigbag is de ideale oplossing voor het vervoer van zand!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*